dijous, 22 de novembre del 2012

L'HORTET DE PEPET.

Fa unes dies hem pogut gaudir d'un hortet ecològic que des de l'Ajuntament estan impulsant per fer un taller d'ocupació per a persones aturades. L'equip està format per dues formadores: Adela Garcia, Isabel, i l'alumnat és: Maite, Tere, Javier, Juan Carlos, Javi, Francisco Javier, Miguel, Manolo, Miguel Ángel, Paco, són una passada, tracten als xiquets de meravella, els ho expliquen tot al seu nivell, deixen que els nanos i nanes manipulen els objectes que més tard utilitzaran,  llauren, planten, reguen... i veuen totes les tasques que es realitzen a un hort ecològic. Moltes gràcies de part dels robots pel tracte rebut, i moltes gràcies per treballar així de bé. Ara us penjaré fotos i videos d'aquest dia tan meravellos que hem gaudint tots junts!

                            

                           

       










5 comentaris:

  1. ¡Qué buena experiencia! Un saludo.

    ResponElimina
  2. Claudia se lo paso genial...ahora en casa a cuidar de la plantita para una futura ensalada!

    ResponElimina
  3. Es genial ver las caras de todos, sólo había que verlos llegar para saber que lo habían pasado en grande. Estaban muertecillos!!!!! Muac guapísimos.

    ResponElimina
  4. Pero que xulo!!!I lo millor lo que disfrutaren tots. una excursio geniaaal!.

    ResponElimina
  5. hooolaaa classe dels ROBOTS, sóc Adela, recordeu el dia que vareu vindre a l'hort ecològic? Doncs be Pepet m`ha dit que està super content d'havervos conegut,que sou molt llestos i sabieu moltes coses. La seua mama, el seu papa i Pepet vos envien molts besets, al igual que tots nosaltres vos agraïm tot el que mos heu enviat.
    Que passeu Bones Festes i el Pare Noël i els Reis vos porten moltes coses ¡¡¡¡¡

    ResponElimina