diumenge, 16 de juny del 2013

UNA CARTA MOLT ESPECIAL...

Aquesta setmana vaig rebre un correu electrònic de Vicent Zaragoza, el papo de Bruno. Una setmana plena d'emocions i sorpreses que no imaginava. El correu és una carta que vol que la publique al blog i així ho vaig a fer, Vicent vol acomiadar-se dels robots mitjançant el blog que tantes alegries ens ha aportat a cadascuna de les families, alumnes i més gent que el visita, aqui la teniu:

Estimada Angie,

Pareix l’altre dia però ja han passat dos cursos des d’aquells temps en què cada matí, en portar i deixar a Bruno, el meu nét, a la teua classe, plorava perquè segons les seues pròpies paraules no li agradava l’escola dels majors.

Avui, quasi dos anys després, en comparar l’evolució, estime amb plena satisfacció que es quedava en les millors mans, en les d’una mestra excepcional. Eres el que es diu gent de confiança. Algú a qui li pots deixar amb garanties el millor de nosaltres, els fills, els néts, els xiquets. I ho dic, no sols perquè, com dirien els vells del pla, Bruno ha aprés de lletres i números, sinó més encara, perquè durant aquest temps ha adquirit pautes de convivència i ha sigut un xiquet molt feliç. Anar a escola era, possiblement, l’alegria de cada matí. Per tot això, vull deixar-te constància pública de la meua admiració i agraïment. Convençut que si tothom recorda sempre, durant tota la seua vida, a qui va ser la seua primera mestra, en aquest cas, el meu Bruno i jo mateix et recordarem, a més, amb afecte. Gràcies Angie.


Vicent Zaragoza
Papo de Bruno Zaragoza

PD No m’estranya que, l’altre dia i davant de testimonis, en assabentar-se una estudiant de magisteri que Bruno era alumne teu, reconeixia que, de tant en tant, entrava al teu bloc, als dels ‘Genis’ perquè representes un punt de referència en l’escola infantil local i li interessava conèixer les teues creativitats, és a dir, l’estima i dedicació que li poses a l’ofici i als nostres xiquets.


GRÀCIES, MIL GRÀCIES!!!


10 comentaris:

  1. BRAVO,BRAVO....
    Créo que no te pueden describir mejor Angie...sin palabras...
    Gracias por compartir tantas experiencias bonitas con todos nosotros.Eres de admirar una gran profesional a la que le encanta y disfruta de su trabajo
    un gran abrazo..

    ResponElimina
    Respostes
    1. Yo si que no tengo palabras para describir lo que me habeis hecho sentir.

      Elimina
  2. Ole ole y ole. ..........creo que estas palabras son una descripción de alguien que disfruta con su trabajo y aún teniendo muchos obstáculos sigue luchando por sus niños. Para que tengan todo lo que necesitan....y más. Es una clara descripción de Angie, luchadora, emprendedora, creativa.......
    Te queremos mas que la trucha al trucho!!!
    Gracias.......un besazo

    ResponElimina
  3. Yo más Belén. Gracias por tu comentario.

    ResponElimina
  4. Ala, y con esto y un bizcocho a dormir a pierna suelta. Merecido reconocimiento. Un beso

    ResponElimina
  5. Gracias Miren, la verdad es que estoy super contenta. Muakas.

    ResponElimina
  6. El Papo de Bruno ha resumit amb acert el que sentim i pensem. També sentim nostàlgia perquè els nostres xiquets deixen enrere una etapa i una mestra única i excepcional.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Sandra estic molt agraida de tot alló que hem viscut, treballat i experimentat tots junts com una gran familia que som.

      Elimina
  7. Pero que carta mes bonica,m'ha fet plorar!!!
    Tot veritat!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No plores Arantxa, que ploraré més del que he plorat. Besets.

      Elimina