dilluns, 28 d’octubre del 2013

TRACEM LLETRES

Ja fa algunes setmanes que hem començat a traçar les lletres en pal. Ho fem d'una manera divertida, les dibuixem en l'aire, en farina, a la pissarra, cantem la cançó de l'abecedari de Damaris Gelabert i finalment ho fem al paper i crearem un mini llibre de tot l'abecedari.
Treballe el so de la lletra, així poc a poc els polpets van prenent conciència fonològica per poder llegir i escriure quan estiguen madurs. En quant a la traçabilitat de la lletra ens fixem en la direccionalitat i amb cantineles com per exemple: amunt, davall, pontet tracem la A, amunt, davall, amunt, davall tracem la M...
Les anem presentant per grups totes les que d'alguna forma es semblen a l'hora de traçar-les. De moment hem treballat les següents lletres: A, M, N, I, L, T i la J.
S'ho passen molt, molt bé i a la vegada aprenen.



Ara a practicar a casa junt als papis, glup glup...
Us deixe un enllaç on poden escriure el seu nom en una pissarra magnètica i ordenar-les, els podeu ficar vosaltres el model i després ells i elles copien o que les busquen i després les ordenen, al vostre gust.





3 comentaris:

  1. Ya lo creo que practicamos. Les encanta ensenarnos lo que aprenden en clase. Muchas gracias Angie, se lo haces todo muy facil y divertido a nuestros polpets.

    ResponElimina
  2. Gracias Carmen intentó motivar les mucho para que lo hagan y estén agusto, cómodos y en un ambiente seguro, glup glup

    ResponElimina
  3. molt interesant la pàgina Angie! Segur que els encanta als polpets!

    ResponElimina