dilluns, 17 de febrer del 2014

PROJECTE EL FONS DEL MAR: UNA BALENETA PETITETA

Al nostre projecte del fons del mar hi hem vist que hi viuen molts animals, un d'ells és la balena. Aquest animals els fa molta gracia perque és molt gran i a més a més és l'animal que més a dalt està al nostre i club del 100, i on tots els polpets i polpetes volen arribar.
Quan vam anar a la biblioteca ens van donar un conte titolat EL VIATGE DE LA BALENETA i el vam contar abans de fer l'activitat plàstica. També vam contar el conte, EL BEBÉ MÉS GRAN DEL MÓN.

L'activitat és molt senzilla, es necessiten fulls de color blau, un full partit en tres a la llarga, es dibuixa la cua amb un retolador negre que els nens i nenes punxaran, gomets menuts  per ficar-li els ulls, un trosset de paper blancs on ells faran ratlles verticals per fer-li les dents, i un tros més gran de full blanc per tallar-ho fins la meitat i després enrollar-ho per fer-li l'aigua que expulsa per l'espiracle.








3 comentaris:

  1. Quines balenes mes xules.. mira q estan descubrint coses del fons mari :-)

    ResponElimina
  2. És una xulada la petita baleneta i els polpets estan gaudint i aprenent uffff una barbaritat, gràcies Paloma per comentar!!! ;-))

    ResponElimina
  3. Els van quedar xulissimes. Les balenes els apasionen. Gracies

    ResponElimina