dilluns, 24 de març del 2014

FALLES 2014

Un any més han arribat les falles festes molt boniques i que donen per a fer molts treballs plàstics al.lucinants per als nens i nenas de l'escola i ens hem ficat mans a l'obra per fer uns preciosos ninots de falla, nosaltres un polp i els nostres veïnets un cranc.
Els hem fet amb periodic i cola d'empaperar parets i ens han quedat genials, després els hem pintat amb temperes de colors vius i els resultat ha sigut fantàstic ho comprobareu amb els vsotres ulls:






També hem treballat, la indumentaria que porten les falleres i de la mà de la nostra estudiant de pràctiques Miriam Florià que està amb nosaltres ja fa unes setmanes i ha sigut fallera ens va dur tota la seua indumentaria i la va lluir a la classe, vam decidir fer una pinta i un devantal per les xiques i una insignia i una faixa per als xiquets, i ens ha quedat així de xuli rexuli...




I com no hem fet una passejada per les falles del nostre poble:












4 comentaris:

  1. La veritat es que ho han pasat molt be en les Falles. Estaven súper il·lusionats en la falla del cole, i ara ho entenc. Mal convoi en la confecció de la falla, les pintes...i la visita a les Falles!
    Mara pregunta quan tornaran a ser Falles, jaja!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Je je aixó és perque estàn super motivats i els ompli el que fan cada dia és una experiència nova per a ells i elles i les viuen a tope. Besets Paqui.

      Elimina
  2. Molt xulo tot, segur q han disfrutat fent la falla :-)
    Feu molta feina, enhorabona x el resultat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Paloma, la veritat és que han gaudit moltíssim fent-la i com tu bé dius els resultats són molt bons. Besets.

      Elimina