dimarts, 25 de març del 2014

MIRIAM, LA NOSTRA ESTUDIANT

Ja fa unes setmanes que gauim de la companyia de la Miriam Florià a les nostres aules, ja que per la seua manera de ser és fàcil compartir-la i està a les aules de tres nays del nostre col.le. La seua presencia al col.le és ve de perles, que dic de meravella, doncs ella ha estat treballant a l'Oceanogràfic de la ciutat de València, concretament al dofinari. Ella els entrenava i sortia amb ells al show que de manerta regular exhibeixen a l'Aquari més gran d'Europa.
Ens va preparar una sessió per parlar-nos d'aquestos meravellosos animals, i ens venia perfecte ja que estem estudiant el fons marí i l'eixida preparada era anar a l'Oceanogràfic.
Miriam molt amablement va portar a l'aula totes les fotos que té amb els seus dofins i ens va conatr la seua experiència, aqui us la deixe i la guadirem fins el 16 de Maig. Moltes gràcies Miriam Florià no canvies mai guapa vals molt, besets dels polpets, muakas...





5 comentaris:

  1. Gracies a Miriam per la seua exposicio... tambe fa una feina estupenda i els nens ho agraeixen :-)

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic segura de que ho aconseguiras i de segur serás millor que jo. Jo també aprenc de tu i dels polpets, l'aprenentage és algo viu, que es mou, que sempre s'ha de buscar millorar i aprender de tot. Besets guapa.

      Elimina
  3. La veritat és que s'ho curra moltíssim!!!

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies per aquesta entrada!!!! Que il·lusió!!!!! Per a mi és un plaer estar aprenent tant de compartir coneixements i experiències. Tinc molt que agrair a Angie i demés profes que m'envolten i m'ajuden a creixer com a futura mestra. Estic gaudint d'oportunitats increïbles i també d'experiències inoblidables que ocorren al dia dia del cole amb tots els polpets. Cada polpet és únic i meravellós, tots ells son menuts però molt grans!!! a més, tots ells m'ajuden en el meu procés d'ensenyament-aprenentatge perquè tots aprenem i ensenyem en aquesta meravellosa aventura que és la vida. Espere algun dia arribar a ser una mestra com Angie... o millor, jejejeje!! Vos vull a tots i totes!!!!

    ResponElimina