dijous, 13 de març del 2014

TORNEM A LA PEIXATERIA...QUE ENS HAURAN PREPARAT?

Hem rebut un misssatge des de la peixateria PEIX I MARISC EMILIO ALEMANY i ho he comunicat als polpets, hem decidit anar a veure que passa. Doncs quina sorpresa més grata, ens han aconseguit un polp gran i una centolla, i polpets i crancs anem a buscar-los.
Com sabeu el projecte en el que esten engrescats és el del Fons del Mar i ja estem arribant al objectiu d'aquest projecte que és treballar el polp, ja que és el nom de la nostra classe.
Quina i.lusió ens ha fet poder tornar a veure a aquesta meravellosa gent que regenta aquesta peixateria, ho han tornat a donar tot, Cristela, Javi, Patricia, Emilio sou genials i extraordinàris, moltíssimes, moltíssimes gràcies per tractar-nos tan bé i poder acostar aquestos animals marins als xiquets i xiquetes de la meua classe i que puguen manipular-los, observar-los, estudiar-los, dibuixar-los, gaudir-los...











3 comentaris:

  1. Que chulo.! como te lo curras tu y los pescateros se nota que os gusta mucho lo que hacéis....

    ResponElimina
  2. Gràcies, guapo! La veritat és que dona gust visitar aquesta paradeta pel gènere i per la seua gent molt, mol bo tot. Un aplaudiment per a ells. ;-))

    ResponElimina
  3. Encantadors els peixcaters... aixina segur deprenen :-)

    ResponElimina