divendres, 11 d’abril del 2014

EMOCIONA'T I VIU!

Fantàstiques jornades de sensibilització amb l'autisme, les nostres companyes de l'aula CIL del nostre col.le han treballat de valent un altra volta. Han preparat unes jornades estupendes. Han proposat diversos tallers que hem realitzat al llarg de la setmana passad on es feien diferents activitats i podien gaudir de vivències distintes mitjançant el desenvolupament de la intel.ligència emocional. És molt bó aprendre a reconèixer les nostres emocions i saber gestionar-les i conèixer-les ens ajuda a adquirir més competències comunicatives i de relació amb els altres des de ben xicotets.
Les emocions són molt importants, crea vincles entre les persones i influencien en la salut física i mental, a la vida escolar i a les relacions i empatia amb els demés.

Els xiquets d'infantil tres anys, Polpets i Crancs hem gaudit del taller " MARE, DE QUIN COLOR SÓN ELS PETONS?", Les companyes Dolça, Pili i Cristina Valero han representat aquest conte tan bonic i emotiu i després hem fet diverses coses amb música. Ha estat genial, gràcies xiques per fer-nos gaudir així i comprendre una mica més a aquestos xicotets genis que tan i tan ens fan aprendre cada dia.

                 









Els Polpets hem ornat la nostra porta de l'aula i hem vingut vestits de blau je je 




Amb les activitats ho hem passat així de bé:



I el col.le ha lluit així de bonic!!!!!!






Gràcies per tot xiques, sou increibles!!!





2 comentaris:

  1. Un aplaudiment per el treball que feu cada dia!
    Es genial que treballeu les emocions i que els nostres xiquets no tinguen por de transmetre als demés alló que senten!

    ResponElimina
  2. Gràcies Paqui, ara en s endinsarem al món de les emocions i guadirem tots junts!!!! ;-))

    ResponElimina