dilluns, 30 de juny del 2014

ALTRA EMOCIÓ, LA TRISTESA

Aquesta emoció l'hem volgut introduir amb una pel.li de dibuixos que tant els agrada als nanos i nanes d'aquestes edats, i quina millor que Bambi, pel.licula que recrea a la perfecció aquesta emoció de la tristesa, de la perdua d'un èsser volgut..



PERÒ QUE REQUETEGUAPOS ESTEU ENCARA QUE FIQUEU CARA TRISTA, MUAKSSSS!!!!!




PROPOSTA DE L'AMBIENT DELS ESCRIPTORS:
En aquest ambient els polpets tenien una fulla blava amb una cara trista i al llarg de la boca trista tenien que escriure paraules tristes que a la assamblea havien acordat. Després feien puntillisme a les parpelles i amb goets blaus feien llàgrimes de tristor. Amb un retolador blau escriuen ESTIC TRIST.



PROPOSTA DE L'AMBIENT DELS MATEMÀTICS:
Aquesta setmana la proposta matemàtica era fer la sèrie numèrica des del 0 fins al 9 amb taps, després tenien unes quadricules on tenien que escriure aquesta sèrie i tallar-la i enganxar-la a un full del color triat i escriure dalt d ela fulla sèrie numèrica.





PROPOSTA DE L'AMBIENT DELS ARTISTES:
Prèviament haviem fet fotos als polpets ficant cares tristes, cadascú tenia una fulla amb la seua fotografia a un costat i amb retolador tenien que dibuixar-se i pintar-se, acolorir unes llàgrimes i ficar-les on correspon. Finalment escriuen: MAR ESTÀ TRISTA/SERGIO ESTÀ TRIST












1 comentari:

  1. OHHHH encara que esteu tristos esteu moooolt graciosos. jjjjjj. Molts besets.

    ResponElimina