dimarts, 12 de maig del 2015

CAP A L'ÈXIT ESCOLAR: III JORNADES D'INTERCANVI D'EXPERIÈNCIES D'EDUCACIÓ INFANTIL 2015

Em fa molta il.lusió comunicar-vos que els propers dies 9, 10 i 11 de Juny per la vesprada, participaré fent una comunicació a les III Jornades d'Intercanvi d'Experiències d'Educació Infantil a Castelló. La meua companya de viatge serà Seli i parlarem de la nostra petita i novedosa experiència de treballar a l'aula per ambients educatius, està prevista la participació de uns 200 docents.
Voldria fer alguns agraiments, en primer lloc a la meua familia per donar-me el seu suport  i  ajuda, al meu home Pedro Medina i als meus fills Àngela i Gerard, als que els furte una mica d'atenció per poder dur açó endavant, en segon lloc a la meua compi Seli per comptar amb mi per a aquesta experiència, en tercer lloc a la meua paral.lela Vero per començar aquest camí junt a mi després de la seua tornada al col.le després de ser mare,  també a la direcció del centre encapçalada per Pedro Toledo i a tots i totes les docents del meu col.le, i també al meu alumnat, Els Picapedres i els seus pares i mares per acceptar, lluitar i ajudar en l'educació dels seus fills i filles.




8 comentaris:

  1. M alegro muxo x ti y x Seli, pq os lo mereceis. Los pekeños stan encantados con vosotras y aprenden muxo, sin enterarse, pq disfrutan con los proyectos q les proponeis. Y los papas apoyando dsd casa dixo proyecto aprendemos con ellos. Nos encantais!!!!!! Enhorabuena Xikas!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Genial!! Allí que nos veremos para aprender un montón. Un saludo

    ResponElimina
  3. Enhorabona!!!! Sens dubte q ho mereixeu, a nosaltres ens agrada molt la feina q feu, i els nens disfruten amb l'aprenentatge 😀 es genial, gracies a vosaltres

    ResponElimina
  4. Molt bé Angie!! Segur que ho feu d'allò més bé!!

    ResponElimina
  5. Molt bé!! Ara a mostrar tot alló q fem dia a dia en classe i que tant ens ensenya i aporta al nostre alumnat.

    ResponElimina
  6. Molt bé!! Ara a mostrar tot alló q fem dia a dia en classe i que tant ens ensenya i aporta al nostre alumnat.

    ResponElimina
  7. Molt bé Angie, tota la família ens sentim superorgullosos de que els nostres xiquets tinguen una mestra com "déu mana", com ha de ser, implicada en tot allò que fa, il·lusionada amb la seua feina, i que transmeta. Enhorabona a les tres, però també a tot infantil i al cole.

    ResponElimina
  8. Alli ens vorem! Enhorabona

    ResponElimina