dimecres, 30 de setembre del 2015

INVESTIGANT JA DE PLÉ L'EGIPTE 2...

Ara us presentaré les dues propostes que queden d'aquesta setmana, és el temps de presentar-vos l'ambient d'art i l'ambient dels matemàtics... quin voleu primer???, començaré per l'art.

AMBIENT D'ART.
La proposta a realitzar en aquest ambient és ben senzilla, debien dibuixar un egipci. Han investigat als llibres que tots i totes han portat a l'aula per poder identificar a un egipci, després s'han ficat mans a l'obra i ha eixit de tot ji ji ji, egipcis, egipcies, families d'egipcis, faraons, faraones i alguna mòmia s'ha colat per ahí també...  La consigna a seguir era dibuixar un egipci amb retolador i amb el full en vertical, després podien pintar-lo amb colors de fusta, ceres... Han quedat xulíssims!!!!



AMBIENT DE MATEMÀTICS.
En aquest ambient la proposta era clara escriure fins al número que sapieres als maons d'una bonica piràmide, d'una forma divertida i creativa he sabut en quin nivell estàn després del periode estival i així saber que puc demanar a cadascun dels meus alumnes. Anem avançant molt bé, és clar que prèviament hem jugant oralment amb els números des de 0 fins a 100 i us tinc que dir que molts dels fotògrafs han arribat i sobrepassat el 100. Un fort aplaudimet per a tots ells!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada