dimarts, 19 de març del 2013

PLANTÀ I CREMÀ-FALLES 2013

Com cada any, al col.le plantem la nostra falla. Aquest any el lema era l'Edat Mitjana i per fí hem aconseguit que tota l'escola participe i continuar amb el mateix tema tots. És un gran èxit al meu col.le, i tot comença amb xicotets passests. Espere que tinga continuació als anys vinents. VISQUEN LES FALLES.
 Previament a la planta guarnim la classe, aquest any hem pintat senyeres sobre plàstic de tapar la roba quan plou i també un cartell que diu FALLES 2013, i ens ha quedat fantàstic, mire-ho:


Com us deia, el tema és l'edat mitjana i infantil hem fet tots els personatges del castell. La companya Fina González de Pedagogia Terapèutica ha realitzat amb el seu alumnat una catapulta espectacular.
Camperols i camperoles, bufó de la cort, el terrible drac, dames i cavallers i els prínceps i princeses del regne d'infantil:


Guarnim també el hall dinfantil i ens quedà així de bonic:


Per la vesprada eixim tots i totes a la cremà de la nostra falla, i amb una traca tot comença... però clar hi ha que estar ben guapets i guapetes i ens fem uns pins fallers així de xulis!!!


Senyor pirotècnic pot començar la plantà!!


També hem visitat la falla que planten davant del col.le, Falla Corts Valencianes:



i com no la cremà de la nostra falleta, fins les Falles 2014...




1 comentari:

  1. Ha quedado espectacular la falla....el año que viene más y mejor!!! un beso;-)

    ResponElimina