dimarts, 11 de juny del 2013

III JORNADES DE SENSIBILITZACIÓ DE L'AUTISME AL NOSTRE COL.LE

La setmana del 3 al 7 de Juny s'han celebrat al nostre col.le les tercceres Jornades de Sensibilització de l'Autisme. La classe dels robots hem ficat el nostre granet d'arena amb una petita aportació en un video que han realitzat i amb un treball plàstic que ens han preparat les companyes de l'aula. Vull fer-les un petit homenantge per donar-les més força per continuar endavant en aquestos moments tan durs per a elles, ànim xiques ho feu de meravella!!!. El vostre treball és fantàstic amb el vostre alumant, el nostre alumnat i amb els companys i companyes, feu una tasca tremenda i podeu estar orgulloses i pesnseu sempre que hi ha molta gent que si que valorem la vostra tasca. Continueu Fent Camí.  I moltes gràcies per haver-nos deixat gaudir de vosaltres i del vostre alumnat. Muakas.






ELS ROBOTS ESTIMEM ALS NOSTRES COMPANYS AMB AUTISME





10 comentaris:

  1. Una preciosa iniciativa. Besos.

    ResponElimina
  2. Eres genial! gràcies per estar ahí sempre!!

    ResponElimina
  3. No es mereixen, sabeu que podeu comptar amb mi sempre que ho necessiteu. Amunt companyes amunt!!!!

    ResponElimina
  4. Enhorabuena chicas. Hacéis un trabajo magnífico. Un beso enorme

    ResponElimina
  5. Hola, ya queda poco y podrás descansar que creo que este año lo necesitas pero bien!!. Vuelvo a la escola d'estiu. Nos veremos?? Me encantaría. Un saludo

    ResponElimina
  6. Uauuuuuuu!!!! Que gran noticia, seguro que nos cuentas algo interesante, será un placer volver a verte y escucharte. Nos vemos en breve. Muakas!!!!

    ResponElimina
  7. qué suerte tienen estos niños de poder contar con el apoyo del gran equipo de personas - profesionales que desarrollan este trabajo tan sensible y desconocido para tantos de nonotros.
    besotes

    ResponElimina
  8. La verdad es que realizan un trabajo excepcional y con todo su cariño. Gràcies xiques de la CIL.

    ResponElimina