dijous, 12 de desembre del 2013

EL FALCONET IAGO

El dimecres 4 de Desembre vam tenir una visita molt especial a la classe dels Polpets, com era tan especial vam cridar als Crancs que estàn al nostre costadet i així que gaudiren els també. Bé, ens va visitar un falconet anomenat Iago. Aquest animalet és d'un amic del meu home el Pedro i meu, el Jorge. El Pedro havia fet un talleret de cetreria a la classe dels Pollets, que és la classe del meu fill Gerard, i com que queden aprop quan varen acabar van passar a la meua classe. El Jorge és un xic aficionat a la cetreria i va adoptar al Iago, un falconet que havia estat vivint 8 anys a una gàbia, li falta un ditet a la pota i ell l'ajuda a trobar-se millor. Cada dia el porta a la muntanya i el fa volar i l'alimenta ja que hi viu amb ell a casa seua.
La veritat és que la experiència per als Polpets ha sigut genial, una passada, es van portar super bé i van escoltar la explicació sense moure's del lloc i amb molta atenció. Ens va explicar el que menja, el seu plomatge, on viu, perquè porta caputxa i moltes coses més, al video ho podreu veure.




MIL GRÀCIES AL PEDRO I AL JORGE per portar a IAGO a la classe dels POLPETS.
MUAKISSSSSSSSSSS XICS I FINS L'ALTRA!!!!!

14 comentaris:

  1. Que guayyyy y Hector sin decirme nada...

    ResponElimina
  2. Mar e dijo k le tenia un pokito de miedo.sus caras serian de asombre,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cierto, le tenía miedo, jijijijijijiji pero se lo pasó muy bien.

      Elimina
  3. Que guay!!! Marc no nos cuenta nada, menos mal que cuelgas vídeos y nos mantienes informad@s de lo que hacen en el cole. La verdad que es una experiencia muy xula!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Marc fue muy valiente, ya has visto en el video :-))

      Elimina
  4. Estuvo superchulo gracias a polpets..

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias a ti, sin ti esto no hubiese sido posible, :-))

      Elimina
  5. Que chulo Angie, estas experiencias seguro que les sirven a todos los ''polpets'' a disfrutar, amar y respetar la naturaleza y los animales que viven en ella. CHAPO por todos los que han hecho posi ble esta maravillosa experiencia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que más puedo decir Paco, tu lo has dicho todo, gran experiencia y grandes los que la han hecho realidad, :-))

      Elimina
  6. Mara va ixir encantada, quan m'ho contava no sabiem be quin de quin au es tractava, jeje! i Iago era un falcó al final!
    Gran experiencia per als polpets!

    ResponElimina
  7. Estic impresionada!! No tenia ni idea de què haguèreu tingut una visita tan especial. Este Sergio sense dir ni pruna!! Sí que ha sigut tota una experiència, m'han agradat molt els vídeos.

    ResponElimina
  8. Ells no conten res però l'experiencia els que Per. Sempre, muakas!!

    ResponElimina