dilluns, 31 de març del 2014

CICLE DE CONFERÈNCIES: EL POLP

En aquesta segona conferència els ha tocat el torn a un grup d'alumnes de 3r A, el de Guillermina Segarra, entre aquestos alumnes està la meua filla Àngela. Aquest grup de xiquetes i xiquet van realitzar un treball en grup sobre el polp i com que nosaltres estem estudiant els polps ens han vingut a contar totes aquelles coses que ells i elles havien descobert fent el treball. La veritat és que els xiquets i xiquetes de tres anys van estar molt atents a les explicacions dels seus companys més grans. És realmet bonic i profitós poder gaudir en ocasions de l'ajuda d'altres, és molt xuli i gratificant el treball internivell i tant de bo es poguera fer més asovint.

            


MOLTES GRÀCIES A VICENTE, ESTHER, CRISTINA ÀNGELA I ANA PER HAVER-NOS CONTAT TANTES COSETES DELS POLPS, VOS ESPEREM PROMPTE A LA NOSTRA CLASSE.
MUAKASSSSS!!!!!


5 comentaris:

  1. Dons si que deu ser interesant aixó de que vinguen companys més fadrins a ensenyar-los coses noves. Quantes coses estan aprenent els nostres polpets!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Paqui, és super interessant, tant per als menuts com per als grans... una gran experiència. Besets

      Elimina
  2. Moltes gracies als alumnes de 3°, els polpets segur q han disfrutat amb les explicacions :-)

    ResponElimina
  3. Van gaudir tots molt de l'experiència!!!. Moltes gràcies guapa.

    ResponElimina
  4. Siiii, espectaculars treballs internivell... fomentar la relació d'aprenentatge entre gent de diferent edat és fabulós. Tenim molts recursos al cole per poder aprendre, aprofitem-los. Continua aprofitant aquests tipus d'activitats, tens el meu suport i el de molts altres Angie!!!

    ResponElimina