dimecres, 14 de gener del 2015

ELS ANIMALS ARRIBEN A L'ESCOLA!

Durant la setmana els picapedres han estat treballant amb els seus papis un animal salvatge que han triat ells i elles i l'ha fent de forma creativa, del tamany que han volgut, amb el material que han triat i estan portan-los a l'aula per ambientar-la i després també fer un treball de lectura i escriptura dels noms d'aquestos animals. La veritat és que les famílies han acceptat de bon gust i s'han engrescat amb la tasca i el millor de tot és que han gaudit amb els seus fills i filles aprenent i acompanyant-se en aquest camí de l'educació. Moltíssimes gràcies per la vostra col.laboració, els vostres xiquets i xiquetes us ho agrairan tota la vida, perquè doneu molta importània a allò que fan cada dia a l'escola i ells i elles mereixen i necessiten eixe suport que els doneu. Millllllllll gràciesssssssssss!!!!!!








9 comentaris:

  1. Molt xulos!!! Quan estiguen tots porem fer una volteta x la selva dels picapedra :p

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aixó segur Paloma, sabeu que les portes de la classe sempre estan obertes per vosaltres. :-)

      Elimina
  2. Ha sigut un plaer col.laborar !!! Es cert que la classe quedarà auténtica quan estiguen tots el animals salvatges junts.
    Que ganetes de vore´ls !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegre que us agrade Diego, ja prompte estarà tot al lloc i serà una autèntica selva :-)

      Elimina
  3. ha sigut una molt bonica experiència, i els xiquets encantats de vore als papis difrutar amb ells fent la seua activitat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els xiquets aixó ho agradeixen moltíssim je je i jo la vostra ajuda també. Moltes gràcies per estar sempre ahí. :-)

      Elimina
  4. Han quedat tots xulissim.

    ResponElimina
  5. Que bonitos los primeros animales en llegar a clase, pero hoy han vuelto a llegar nuevos, en cuanto estén todos será una sorpresa entrar en la selva de los picapiedra para descubrir donde los has colocado todos ;-)

    ResponElimina
  6. Són genials!!! no śe qui s'ho ha passat millor fent l'activitat a casa, jjjjj si pares o fills. En el nostre cas teníem clar el color del dofí i quin dofí havia de ser, jajajajjajaja. Rosa, clar.

    ResponElimina