divendres, 8 de maig del 2015

PROPOSTES PER AMBIENTS DE LA SETMANA 2...

EL  SOL  I   LA  LLUNA

Al llarg d'aquesta setmana apronfundirem un mica més en el projecte, aquesta vegada li toca el torn al Sol i a la Lluna.
Per ambientar l'estona de treball escoltem música relacionada amb el tema que treballem, i hi ha una cançó de Mecano que ens ve genial per al nostre treball: "Hermano Sol, hermana Luna"




Ambient d'artistes:

En aquest ambient farem una lluna de cartró i massa llunar (pintura blanca i farina), després la enganxarem a una base pintada amb pintura negra i purpurina i enganxarem gomets d'estreles.
També farem al sol sobre una cartolina blanca on tindran tres gotes de pintura groga, roja i taronja i amb la mà faran el sol i amb els dits arrosegaran pintura per fer els rajos.













Ambient d'escriptors:

En aquest ambient els picapedres escriuran tres característiques del sol i tres de la lluna que previament hauran consensuat entre tots i totes.



Ambient de matemàtics:

Distinguiran elements de la nit i del dia.

Ambient d'experimentació:
Bé, és una mica complicat poder portar a classe la lluna o el sol, però intentarem que mitjançant l'experimentació puguem apropar-se un poc més al món de l'espai. Aquesta vegada realitzaran els cràters de la lluna amb caniques que faran de meteorits...









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada