dijous, 1 d’octubre del 2015

EL RIU NIL

Abordem en aquesta segon part de la setmana el riu al voltant del que va nàixer la civilització egipcia, el riu NIL.

AMBIENT D'ESCRIPTORS.
En aquest ambient hem estat buscant un mapa del continent africà i dins d'ell hem ubicat Egipte, després hem ubicat el riu Nil a l'Egipte. Hem buscat informació sobre le riu, l'hem escrit a la pissarra digital, després ho hem llegit i finalment ho hem escrit a la fulla. Hem aprés molt sobre on naix, el que mesura de llarg i on desemboca, que contents que estàn!!!



AMBIENT D'EXPERIMENTACIÓ.
Continuem experimentant amb la llum i els colors, aquesta vegada tenen altres objectes de colors amb els que experimentar i un material fet per mi amb cartró i paper de cel.lofana de colors, que després van decorar ells amb gomets del color pertinent. Els encanta la taula de llum!



AMBIENT D'ART.
Quins artistes estàn fets aquests fotògrafs, la consigna estava clara, dibuixem el riu Nil envoltat de sorra del desert amb piràmides i algun animaló que podem trobar en aquest riu com el cocodril o l'hipopòtam. Havien de dibuixar directament amb ceres toves i el full en horitzontal i tots ho han fet genial!!!


AMBIENT DE MATEMÀTICS.
A l'ambient de mates hem treballat el compteig ascendent de 10 en 10 que ja feiem a finals de 4 anys, amb l'excusa que unegipci necessitava pujar els maons necessaris per acabar la piràmide ho han fet molt bé i han escrit 0-10-20-30-40-50-60-70-80-90-100. No ho puc ensenyar en foto perque no se que ha passat que no la tinc, ho senc, je je


6 comentaris:

  1. Están disfrutando con este proyecto!!!!
    Es chulísimo

    ResponElimina
  2. Están disfrutando con este proyecto!!!!
    Es chulísimo

    ResponElimina
  3. Un projecte interessantíssim, i ells com sempre passant-s'ho d'allò més bé.

    ResponElimina
  4. M'encanta la temàtica. I a Sergio també!
    Donen molt de joc aquestos egipcis!

    ResponElimina
  5. Os va a quedar un proyecto completísimo. Un saludo y buen finde.

    ResponElimina
  6. Estan disfrutant i deprenent molt amb aquest projecte.

    ResponElimina