diumenge, 16 de juny del 2013

L'AVENTURA DELS ROBOTS.

Aquesta entrada és molt especial va dedicada per a una gran MESTRA, MARE, SOGRA, IAIA I AMIGA: MARUJA GALINDO. És la iaia del meu alumne Mateu i és mestra jubilada, treballadora insaciable i a la que li encanten els xiquets i xiquetes i el seu treball. Doncs ella, baix el pseudònim de La Castanyera ens ha regalat una història als robots, en la que que els protagonistes són els xiquets i xiquetes de la classe dels robots i jo, la seua mestra. Ha estat venint a l'aula a montar el llibret i després a fer-ho junt a nosaltres. Va pòrtar tot tipus de vegetació típica del nostre poble i un munt de sabiesa acumulada per la seua experiència com a docent. HEM GAUDIT JUNTS, I NO SABRIA DIR QUI MÉS, SI TÚ O ELS XIQUETS I XIQUETES.
Sols em queda donar-te les gràcies i dir-te que les portes de la meua aula i del nostre cor sempre estaran obertes. GRÀCIES.






















16 comentaris:

  1. Quina sort!! Enhorabona a tots!! Salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que tinc molta sort de tenir unes families super col.laboradores, són molt grans!!! I a més valoren molt la meua tasca docent, i.aixó és un luxe.

      Elimina
  2. Seguro que fue una buenísima experiencia para todos. Un saludo.

    ResponElimina
  3. És preciós fer participar a les famílies de les activitats de l'escola. Els grans se senten super útils i els petits super orgullosos.

    Salutacions!

    ResponElimina
  4. Es va fer 10 anys més jove jijiji. Gràcies pel teu comentari. Besets

    ResponElimina
  5. que suerte estos niños poder contar con la abuelita de Mateu y poder trasmitirles tantas cosas interesantes.
    Si esque ésta clase té de tot jjj

    ResponElimina
  6. Si que tienen muchísima suerte. Además el cuento es muy chulo y divertido. Muchas gracias Maruja y a ti Angie por dejarnos disfrutar junto a ellos. Sois geniales.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias siempre a vosotros que habéis colaborado en todo y habéis respetado mis decisiones. Besetes.

      Elimina
  7. No s'ho podeu ni imaginar el que va gaudir preparant l'activitat, buscant material, inventant... va disfrutar el que no està escrit i el millor de tot és que ens va contagiar a tots jijijijijiji. Gràcies Angie per donar-nos l'oportunitat de participar en les activitats del cole. MUAAAAAAAAAA!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sabeu que la meua classe sempre estará oberta a tots vosaltres, sou molt importants per als vostres fills i filles, és com una cadena a la que si se li trenca un eslabó no és cadena. Muuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

      Elimina
  8. Que gran es Maruja!!!!.UNa mestra jubilada que se nota la vocació.
    El meu fill canta la canÇoneta que els ha ensenyat molt a sovint.
    Moltes gracies a les dos!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bona mestra i cantaora, aixó els encanta als xiquets i xiquetes, la música amamsa les feres, jijijiji. Gràcies per tot!!!!

      Elimina
  9. Hola, sóc Sandra, Maruja m'ha passat una noteta que a continuació vos escric:

    "Sóc Maruja, la iaia de Mateu.
    Quan Angie em va convidar fer una activitat en la classe dels Robots vaig acceptar encantada. Des del primer moment em vaig sentir molt acollida tant pels xiquets i xiquetes com per la seua mestra, Angie. Això va fer que ràpidament em sentira integrada en la classe.
    Vaig poder realitzar totes les activitats programades degut a l'hàbit de treball i les estratègies d'aprenentatge assolides.
    És una classe molt participativa i gaudeixen treballant. De la mestra, Angie, què vos he de dir? ja la coneixeu, és TOTA UNA PROFESSIONAL de l'ensenyament. És molt gratificant col·laborar amb ella.
    Veient les caretes de felicitat dels xiquets i xiquetes quan realitzaven les activitats i les ganes que posaven sé que estimaran un poc més la natura i per supost la nostra Serra d'Espadà.
    Sempre recordaré haver participat en el taller del conte dels Robots.
    HA ESTAT TOT UN PLAER i no sé qui ha gaudit més, si els xiquets i xiquetes, Angie o jo.

    Una abraçada." (si hi haguera emoticono de plorar i emoció el posaria).

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que més puc dir... ho has dit tot. Crec que el plaer ha sigut mutuo i en conjunt les tres variables implicades, ells i elles, tú Maruja i jo, un còctel perfecte, la inocència i les ganes d'aprendre dels nanos i nanes, la teua experiència i saviesa i les meues ganes de aprendre cada vegada més i millor i tot. Gràcies Maruja, la classe la tens oberta per a quan vulgues tornar!!!!

      Elimina