dimecres, 27 de novembre del 2013

FESTA DE LA TARDOR 2013

FESTA DE LA TARDOR

El divendres 22 de Novembre vam celebrar la Festa de la Tardor 2013 del nostre col.le. Aquest any ha participat també tot el primer cicle de primària i la  veritat és que va creixent i cada volta és més bonica. Les mestres i els mestres dels cicles d'Infantil i primer cicle de Primària hem treballat de valent i com no, també les mares i pares que han col.laborat en que aquesta festa siga cada vegada millor.
M'agradaria fer menció de la col.laboració del menjador escolar ja que ens ha proporcionat alguns dels aliments que hem degustat en aquesta festa, també a la direcció del col.legi per col.laborar també en aquesta celebració que tant agrada als nens i nenes. Des d'aqui voldria llançar una proposta a la resta de companys i companyes del col.le a que per a propers anys participen en açó, ja que als xiquets i xiquetes de quasevol edat els sembla engrescadora aquesta activitat i tot el que s'apren fent-la realitat.
Gràcies Angie




6 comentaris:

  1. Adrian lo pasomuy bien en la fiesta de la tardor. Me parece una forma genial de aprender cosas relacionadas con esta estacion del año. Creo que seria genial que en años sucesivos fueran apuntandose a esta iniciativa el resto de cursos. Desde aqui mi apoyo para que sea posible. Un beso a todos los que haceis que el cole sea una experiencia maravillosa para nuestros hijos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, intentaremos que la Festa siga creciendo, besos.

      Elimina
  2. Ho passaren genial, no hi ha mes que vore les caretes que fiquen quan te conten q han vist a la castanyera, al gegant ... i tot el fruits que han provat :) Una idea molt bona aquesta festa!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cert, van gaudir moltíssim, je je je, gràcies Per. Comentar.

      Elimina
  3. Totalment d'acord amb vosaltres, xiques. Els xiquets esperaven amb molta il·lusió la festa, i de fet van eixir encantats.
    Anim i a continuar en iniciatives de esta clase, que son fantàstiques.
    I dins de res a preparar el Nadal! Quina il·lusió!

    ResponElimina
  4. Gràcies Paqui, intentaremos millorar tot el que pugam, je je je, Besets.

    ResponElimina