dijous, 5 de juny del 2014

LES SAMARRETES NOVES!!!!!

Bon dia, hui estrenem les samarretes que els nostres papis i mamis ens han estat fent durant un temps reunint-se dos dies per setmana per la vesprada mentre nosaltres estavem a classe amn la Angie. Ha estat una experiència genial per a que els pares i mares facen colleta i prenguen contacte amb els pares i mares dels companys i companyes dels seus fills i filles.
Els vaig proposar el taller i van acceptar encantats, han gaudit, han xarrat, han consensuat, han fet lliga entre ells i elles i aixó és molt important per als polpets.
Vaig fer un esbos de samarreta i els va agrad, van afegir algún canvi molt encertat i han quedat genials no, el següent. Per finalitzar el taller, una vegad acabades les samarretes que han pintat a mà, han vingut a l'aula a ajudar-los a escriure el seu nom a unes precioses bambolles que hi ha a la samarreta. Pares, mares, fills, filles i mestra han gaudit, han xalat, els ha al.lucinat veure'ls amb ells a dintre de l'aula.
El proper curs anem a fer més coses d'aquestes, anem a treballar més colze a colze, pares, mares i mestra, perque tots volem complir el mateix objectiu: el millor per als nostres xiquets i xiquetes, endavant tots junts podem!!!!!

Finca Los Ángeles anem cap allà a guadir al màxim iujuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!! 







GRÀCIES PAPIS I MAMIS PER LA VOSTRA AJUDA I EL VOSTRE ESFORÇ, US ESPEREM MOLT PROMPTE, MUAKASSSSSSSSS!!!!!



8 comentaris:

  1. Tot un plaer Angie!
    Gràcies a tu per la proposta de les samarretes. A l'any que una altra, que ho hem pasat molt bé i els polpets ben pagats.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vosaltres per acceptar el repte!!!!! L'any pròxim més i millor, segur!!!!

      Elimina
  2. Respostes
    1. ¿A que molan Rafa? je je je. Gracias por comentar.

      Elimina
  3. Molt xulisiiiiisimes les samarretes!!! ara a gaudir amb elles!!!

    ResponElimina
  4. Tota una experiencia per a nosaltres. I a mes, ja ens coneixem un poc millor tots :-) seguirem.....

    ResponElimina
  5. al final han quedado geniales!!!!!!!!!! a sido todo un reto para mi poder acudir todos los días a realizarlas pero verles las caritas a los nenes con sus camisetas ha sido la mejor recompensa

    ResponElimina