dimarts, 13 d’octubre del 2015

ANIMALS DEL RIU NIL

Continuem amb la investigació del Riu Nil, aquesta vegada anem a saber quins animals podem trobar si anem a aquest riu, o millor amb quins animals es trobaben els egipcis.

AMBIENT D'ESCRIPTORS.
En aquest ambient anem a fer escriptura espontània de les paraules NIL, COCODRIL i HIPOPÒTAM. Prèviament a la seua escriptura les confegim a la pissarra digital, després al mapa conceptual i finalmemt les escriuen de forma espontània a la seua fulla.



AMBIENT DE MATEMÀTICS.
Continuem repassant el compteig de 10 en 10, però aquesta vegada des del 100 fins al 0. abans d'escriure els números, han construit entre tots la seriació amn números de fusta.
                       

                                   

AMBIENT D'EXPERIMENTACIÓ.
En aquest ambient experimenten amb diferents animals a sobre de la estora  diferenciant quins viuen a l'aigua i quins a la terra.





AMBIENT D'ART.
En l'ambient d'art fem un cocodril amb els nostres dits i pintura, és genial!!! gaudeixen un munt dient: pintem amb els dits Angie? sols amb el dit?, je je je, és molt divertit i han quedat xulíssims. una vegada secs amb els segells de lletres escriuen COCODRIL DEL NIL, són totes paraules conegudes i treballades.












3 comentaris: