dilluns, 19 d’octubre del 2015

SOCIETAT EGIPCIA: ELS FARAONS

Ens hem  sumergit en la societat egipcia i investiguem sobre els seus components, veiem que dalt de tot està el FARAÓ/FARAONA, doncs bé, les propostes d'aquesta setmana aniràn al voltant d'açó.

AMBIENT D'ESCRIPTORS. 
En aquest ambient aprendrem a llegir i escriure tres paraules relacionades amb la societat egipcia, FARAÓ, SOLDATS i ESCLAUS.
Una vegada acabada la feina d'escriptura juguem amb jocs de lletres, en aquest cas agafem material de la tardor que els fotògrafs han dut a classe i escriuen la paraula EGIPTE.
Per cert, descobrim que el primer faraó no era realment un home, sino una dona que es vestia d'home, es ficava fins i tot la barba postisa, el seu nom era HATSHEPSUT. I la darrera faraona va ser la coneguda CLEOPATRA.




AMBIENT 'ART.
Sabem que els faraons de l'Egipte els agradava molt engal.lanar-se i decideim fer-nos alguns dels complements que lluien aquestos reis. Ens decorem un Nemes, que era un tocat de tela que lluien els faraons al cap. Ens queden molt elegants els nostres nemes.



AMBIENT D'EXPERIMENTACIÓ.
En aquest ambient experimentarem com vestir-nos de faraons i faraones amb tots el vestit, joies i complements s que han dut les famílies a classe. S'ho passen d'alló més bé. Tenen un problema, i és que són grups de 7 i clar han de fer parelles i fer-se una foto i han de consec¡suar que fer amb la darrer compny/a que es vesteix, i arriben a un consens entre tots i totes je je je. 






AMBIENT DE MATEMÀTICS.
Continuem treballant la sèrie numèrica des de 0 fins a 100 de forma ascendent, aquesta vegada ens toca l'interval des de 20 fins 40. Abans de ficar-se a fer-la han de llegir el que diuen les egipcies, ji ji.






7 comentaris:

  1. Que rebonicos!!! M'encanta tot el que fan a classe. I es nota que a ells tambe. Gracies Angie

    ResponElimina
  2. Quanta feina feu 👍 Estan encantats 😀😀 felicitats!!!

    ResponElimina
  3. Q rebonicos amb les disfresses!!!!!! Segur q les a encantat l 'egipte

    ResponElimina
  4. Q rebonicos amb les disfresses!!!!!! Segur q les a encantat l 'egipte

    ResponElimina
  5. Hola. son unas actividades muy creativas para acercarse a la cultura egipcia. Se nota que disfrutaron mucho. Seguimos en contacto

    ResponElimina
  6. Un trabajo completísimo con el que están disfrutando mucho. Un saludo.

    ResponElimina