dimarts, 19 de maig del 2015

LA COVA MÀGICA

Per quart any consecutiu al col.le fem el LLibre Gegant, la història d'enguany a sortit del binomi cova i maduixa i certament ha eixit un conte realment bonic. A la redacció del conte ha participat tot el cicle d'infantil, tot el primer cicle de primària, quart A de Guillermina Segarra i el tercer cicle de primària.
El dia 7 de maig el vam presentar al Teatre municipal Carme Tur del nostre poble dins de la tercera edició dels Jocs Florals.
L'AMPA ens ha guardonat amb un llibre molt bonic per a cada classe, des d'ací mil gràcies per la vostra col.laboració.




Els xiquets i xiquetes han gaudint moltíssim amb la elaboració del conte i han estat molt atents mentre el contava baix l'ombra d'un arbre al nostre pati de pedretes.I per l'esforç realitzat els he guardonat amb una medalla super mega hiper tetra guai!!!!!





Des del 1 al 6 de Juny estarà exposat a la Biblioteca Municipal del nostre poble així que podeu passar i vore'l amb les vostres families i gaudir del treball que han fet els Picapedres i més nens i nenes.

Mil gràcies a les mestres i als mestres que hem fet un esforç extra per dur endavant aquest projecte engrescador i que contribueix al treball cooperatiu, el gust per la lecti¡ura i el foment de l'escriptura, continuaem compis, som molt grans!!!


2 comentaris:

  1. Enhorabona per aquest magnífic treball als picapedres:-)

    ResponElimina
  2. Molt xulo!!! Passarem x la biblio x vore eixe treball q heubfet entre tots 😊

    ResponElimina