dimecres, 14 d’octubre del 2015

ANIMALS DEL DESERT

Investiguem i descobrim que Egipte també té desert i que al desert no hi viuen els mateixos animals que al riu. Coneixem alguns de l'any passat i és fàcil construir els seus noms je je je

AMBIENT DE MATEMÀTICS.
Comencem a repassar la sèrie numèrica des de 0 fins a 100 i ho fem a poc a poc, ajudem a unes egipcies a escriure la sèrie des de 0 fins 20 de manera ascendent i ho fan d'allò més bé. Previ a l'escriptura construeixen entre tots els integrants del grup aquesta sèrie amb números de suro. ës molt divertit.




AMBIENT D'ART.
Aquesta vegada dibuixem amb la nostra mà, i en aquest cas un dromedari o un camell depenent de les gepes que dibuixa cadascú dels fotògrafs. Li enganxem un ull sols perque està de perfil i per tant no li veiem els dos, i la boca també sols un costat i una orella, en canvi potes té quatre. Una volta sec li dibuixem les peüngles. També escribim baix si hem fet un camell o un dromedari.





AMBIENT D'EXPERIMENTACIÓ.
A sobre de la taula de llum experimenten amb la sorra de quars i els animals del desert, la serp, el camell i l'escorpí. 



AMBIENT D'ESCRIPTORS.
Tornem a treballar l'escriptura espontània escrivint DESERT, CAMELL, DROMEDARI I ESCORPÍ, abans ho hem fet a la pissarra digital.





1 comentari: